Podcast med Holstein: Konservative er ved at kæmpe sig ud af sit lillebrorkompleks

AJOUR: Venstre er det største parti i blå blok, og i lang tid har Konservative bakket dem op. Men nu har Konservative fået mere selvtillid forsøger derfor at kæmpe sig ud af rollen som lillebror til Venstre.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, kan godt sætte sig i Jakob Ellemann Jensens sted.

Pape har også prøvet at blive ny formand før forventet, og når det sker, tager det tid at finde sine ben. Det sagde K-formanden i Altingets gård efter sin partiledertale fredag.

Men på trods af forståelsen, så har de to partiers tilstand - hvor Venstre møder modvind og Konservative går frem i målingerne - gjort, at Konservative forsøger at udnytte momentum til at vriste sig fra af det image, at partiet er lillebror til Venstre.

Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, analyserer i denne udgave af Altinget Ajour på forholdet imellem Konservative og Venstre.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Ugens Europa-podcast: Det har Vestager lært af coronakrisen Ugens Europa-podcast: Det har Vestager lært af coronakrisen Næste artikel Podcast: Sådan kan Danmark blive en stærkere spiller i Arktis Podcast: Sådan kan Danmark blive en stærkere spiller i Arktis