Podcast med Holstein: Siddique er en ønskemodstander for Støjberg

AJOUR: De Frie Grønnes yderliggående tilgang til udlændingespørgsmålet gør dem til en ønskemodstander for højrefløjen, mens Mette Frederiksen kan frygte det største stemmespild på venstrefløjen i 30 år. Det siger politisk kommentator, Erik Holstein, i dagens udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

De Frie Grønnes nye leder bliver Sikandar Siddique. Han har vist sig som en effektiv provokatør, der kan give det nye parti omtale, men som med sin udlændingepolitik kan vise sig at blive en perfekt modstander for højrefløjen i valgdebatter.

Samtidig kan partiet komme til at sætte Mette Frederiksen i en skidt situation, hvis De Frie Grønne og de andre små venstrefløjspartier kommer til at betyde mere stemmespild i den røde blok.

Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, vurderer partiets chancer for at blive valgt og ser samtidig nærmere på venstrefløjen og de mange partier, der efterhånden har samlet sig.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Derfor er miljøministeren kommet i modvind Podcast: Derfor er miljøministeren kommet i modvind Næste artikel Ugens EU-podcast: Er Boris Johnson ved at torpedere hele aftalen om Brexit? Ugens EU-podcast: Er Boris Johnson ved at torpedere hele aftalen om Brexit?
Konservatives fremgang sker på bekostning af Venstre

Konservatives fremgang sker på bekostning af Venstre

VÆLGERNE VANDRER: Næsten ni ud af ti af Konservatives nye vælgere satte kryds ved Venstre ved sidste folketingsvalg. Det viser en ny analyse af, hvordan vælgerne er vandret siden valget i juni 2019.