Podcast med Holstein: Skarp ideologisk profil giver pote

AJOUR: Socialdemokraternes skarpe profil har givet resultat i meningsmålingerne, men nu lurer nogle dårlige sager. Det ser Altinget Ajour på i denne udsendelse, hvor Konservatives fremgang også bliver vendt.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Vælgerne belønner Socialdemokratiet i det seneste vægtede snit fra Altinget, hvor partiet udbygger opbakningen blandt vælgerne.

Ved valget lød opbakningen på 25,9 procent, mens det i det vægtede gennemsnit lyder på 27,8 procent.

Der er ellers en række verserende sager, som partiet endnu ikke har løst, fra valgkampen, som eksempelvis løftet om tidligere tilbagetrækning.

Det skal partiet fortsat levere på, hvis de skal holde fast i opbakningen, ligesom Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, mener, at partiet har åbnet en farlig flanke i udlændingepolitikken.

Det ser Altinget Ajour nærmere på i dagens udsendelse, der også dykker ned i, hvorfor Konservative får mere opbakning blandt vælgerne.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Det ved vi om svindelsagen i Forsvaret efter ny redegørelse Podcast: Det ved vi om svindelsagen i Forsvaret efter ny redegørelse Næste artikel Podcast: Derfor handler EU's digitale strategi i virkeligheden om Kina og USA Podcast: Derfor handler EU's digitale strategi i virkeligheden om Kina og USA
Messerschmidt bliver næstformand i DF

Messerschmidt bliver næstformand i DF

ROKADE: Søren Espersen stopper i DF's gruppeledelse. Det giver plads til, at Morten Messerschmidt kan overtage posten som næstformand i partiet.