Podcast med Holstein: Venstre kan blive kannibaliseret fra to sider

AJOUR: Danner Løkke som ventet et nyt parti, og går Støjberg over til et andet, kan Venstre miste stemmer til begge fløje. Det mener Altingets politiske kommentator, der dog peger på, at Løkke ikke har samme bagtæppe for at lancere et nyt midterprojekt som tidligere.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Først kom Lars Løkke med kryptiske udmeldinger i forbindelse med lanceringen af sin seneste bog, og nu har ex-statsministeren så forladt Venstre med stor fokus til følge.

Hvad Løkke skal nu, står stadig i det uvisse, men han må være på vej med et nyt parti, mener Altingets politiske kommentator, Erik Holstein.

Og skulle sagen med Inger Støjberg også føre til, at hun forlader Venstre til fordel for et andet, så kan Ellemanns nuværende vælgere blive fristet af partier både til højre og til venstre.

Det kan blive et problem for Venstre, vurderer Holstein i dagens udgave af Altinget Ajour. Her ser han også på chancerne for et nyt Løkke-parti.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast med Altingets chefredaktør: Sådan er Støjbergs udsigt til en rigsretssag Podcast med Altingets chefredaktør: Sådan er Støjbergs udsigt til en rigsretssag Næste artikel Podcast om Brexit: Her er spørgsmålene, der stadig mangler svar på Podcast om Brexit: Her er spørgsmålene, der stadig mangler svar på
Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

ANALYSE: Med sit nej til en rigsretssag har den nye LLR-bevægelse for første gang meldt ud om konkret politik. Den placerede sig et andet sted end alle andre midterpartier. Det er et varsel om hverdagens realiteter, hvis Løkkes nye folkebevægelse bliver til et parti.