Podcast: To personer er reelt i spil til at tage over for Pernille Skipper

AJOUR: Hvis ikke Enhedslisten forlænger sit rotationsprincip til partiets årsmøde, skal der snart findes en ny politisk ordfører. Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, sætter navne på favoritterne i denne udsendelse.

Annoncør i denne udsendelse er:Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Det var oplagt, at Pernille Skipper skulle tage over for Enhedslistens tidligere politiske ordfører Johanne Schmidt-Nielsen, da sidstnævnte faldt for rotationsprincippet i partiet.

Men i denne omgang, hvor Skipper er på vej til at falde for rotationen, er det mere uklart, hvem der er den næste i rækken.

Derfor er det også til debat til lørdagens årsmøde i Enhedslisten, om rotationsprincippet skal lempes en smule, så Skipper kan fortsætte i lidt længere tid. Det ser dog ikke ud til, at den idé får opbakning, og derfor skal Enhedslisten snart på jagt efter en erstatning for Skipper.

Ifølge Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, er der reelt kun to i spil til den post.

Hør mere om favoritterne i denne udsendelse af Altinget Ajour.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast med Holstein: Podcast med Holstein: "Veganerpartiets professionelle stil overrasker mig" Næste artikel Ugens Europa-podcast: Topmøde om EU's autoritære naboer mod øst og syd Ugens Europa-podcast: Topmøde om EU's autoritære naboer mod øst og syd