Podcast med Holstein: Tre grupperinger i Dansk Folkeparti kæmper om magten

AJOUR: Thulesen Dahl kæmper for at vende skuden, Messerschmidt står klar i kulissen, og nu er endnu en gruppering i DF stablet på benene. I dagens udgave af Altinget Ajour ser Erik Holstein nærmere på den magtkamp.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Der er ikke meget at varme sig på i Dansk Folkeparti for tiden.

Meningsmålingerne rasler ned og har gjort det længe, og partiet ser ikke ud til at kunne finde fast grund under fødderne.

Det gjorde, at Morten Messerschmidt i første omgang er udset til at være den næste formand i partiet, og nu har Peter Kofod meldt sig på banen med sit kandidatur til hovedbestyrelsen.

De fordeler sig i tre forskellige grupper i partiet, og det er deriblandt, at magten i partiet skal fordeles.

I dagens udgave af Altinget Ajour ser Altingets politiske kommentator nærmere på den magtkamp.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Udviklingsministerens vigtigste opgave er nærmest umulig Podcast: Udviklingsministerens vigtigste opgave er nærmest umulig Næste artikel EU-podcast: De hemmelige aftaler bag Europas vacciner mod coronavirus EU-podcast: De hemmelige aftaler bag Europas vacciner mod coronavirus
Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

ANALYSE: Med sit nej til en rigsretssag har den nye LLR-bevægelse for første gang meldt ud om konkret politik. Den placerede sig et andet sted end alle andre midterpartier. Det er et varsel om hverdagens realiteter, hvis Løkkes nye folkebevægelse bliver til et parti.