Podcast om Brexit: Her er spørgsmålene, der stadig mangler svar på

AJOUR: EU-lederne og UK gav håndslag på en aftale juleaften. Men der mangler stadig svar på en række ubesvarede spørgsmål. Få overblik over dem i denne udsendelse med Altingets EU-redaktør.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Midt i julefreden blev EU og UK enige om den aftale, der skulle undgå den hårdest mulige afslutning på Brexit-sagaen.

Men helt afsluttet er det dog stadig ikke. Den næste tid vil give svar på en række spørgsmål om forholdet imellem EU og UK om alt fra det fremtidige handelsbureaukrati til persondatalov.

Det kan du høre mere om i dagens udgave af Altinget Ajour, hvor Altingets EU-redaktør, Rikke Albrechtsen, også forklarer mere om, hvor UK og EU fik det ud af forhandlingerne, som de ville have.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast med Holstein: Venstre kan blive kannibaliseret fra to sider Podcast med Holstein: Venstre kan blive kannibaliseret fra to sider Næste artikel Statsminister-podcast: For knap 70 år siden droppede en anden tidligere V-statsminister også sit parti Statsminister-podcast: For knap 70 år siden droppede en anden tidligere V-statsminister også sit parti
Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

ANALYSE: Med sit nej til en rigsretssag har den nye LLR-bevægelse for første gang meldt ud om konkret politik. Den placerede sig et andet sted end alle andre midterpartier. Det er et varsel om hverdagens realiteter, hvis Løkkes nye folkebevægelse bliver til et parti.