Podcast om Løkkes netværk: Vejen mod et nyt parti, et nyt brand eller en ny stilling?

AJOUR: Lars Løkke Rasmussen forsøger at re-brande sig selv med sit nye netværk. Det er formentlig tænkt som et skridt på vejen, men det næste skridt ved Løkke næppe heller selv hvad er. Altingets magasinredaktør analyserer.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Lars Løkke Rasmussen trak på ny fokus, da han præsenterede et politisk netværk på sin egen hjemmeside.

Mange forventede et nyt parti, men i første omgang vil Løkke samle mennesker med samme grundværdi som ham og blive klogere på politik.

Ifølge Løkke kan netværket resultere i et parti, hvis han oplever interesse for det, men det er langt fra sikkert, at projektet ender der.

Altingets magasinredaktør, Esben Schjørring, tror, at netværket er et greb for Løkke for at re-brande sig selv - og om følgerne af det så bliver et parti eller en ny topstilling, ved ex-statsministeren formentlig ikke engang selv.

Hør Esben Schjørring analysere om det i dagens udgave af Altinget Ajour.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Sådan vil EU-kommissionen stoppe tech-giganternes dominans Podcast: Sådan vil EU-kommissionen stoppe tech-giganternes dominans Næste artikel Podcast: Derfor kritiseres forsvarschefernes hurtige jobskifte Podcast: Derfor kritiseres forsvarschefernes hurtige jobskifte