Podcast om præsidentvalget: Har Trump ødelagt eller ændret det republikanske parti?

USA: Skal Biden eller Trump være præsident? Over fire udsendelser fokuserer Altinget på det amerikanske præsidentvalg, og første afsnit handler om republikanerne og Donald Trump. I studiet er Altingets chefredaktør og magasinredaktør samt tidligere rådgiver i Repræsentanternes Hus, Jesper Packert Pedersen.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

3. november skal amerikanerne vælge, hvem der skal være USA’s præsident de næste fire år.

I første udsendelse af fire særepisoder ser Altinget nærmere på republikanerne og på Donald Trump, og hvad de fire år med ham i stolen har gjort ved USA.

Er Trump en almindelig republikansk konservativ? Hvad vil fire år mere betyde? Og hvad har Trump egentlig gjort ved det Republikanske parti – har han slået det ihjel eller har han bare forandret det?

Det kan du høre mere om i dagens udsendelse. Gæster i studiet er Altinget chefredaktør, Jakob Nielsen samt Jesper Packert Pedersen, der er nuværende public affairs-chef i Christian Hansen og tidligere rådgiver for tre demokrater i senaternes hus. Altingets magasinredaktør, Esben Schjørring, er vært.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: De økonomiske vagthunde åbner for at lempe på en omstridt lov Podcast: De økonomiske vagthunde åbner for at lempe på en omstridt lov Næste artikel Podcast om præsidentvalget: Er Demokraterne kommet over sin elitære tilgang? Podcast om præsidentvalget: Er Demokraterne kommet over sin elitære tilgang?
Podcast: Det ved vi om millionsvindelsagen fra København

Podcast: Det ved vi om millionsvindelsagen fra København

AJOUR: Teknik- og Miljøforvaltningen har opdaget, at der formentlig er svindlet for cirka 50 millioner kroner. Hvordan er det sket? Og hvad mangler vi at få svar på? Det forklarer Altingets hovedstadsredaktør mere om i dagens udsendelse.