Podcast: Sådan står partierne seks måneder efter valget

AJOUR: Blå blok har forsøgt at finde fodfæstet siden valget, mens Socialdemokratiet mere eller mindre har haft fri bane til at præsentere politik. Hvordan har det påvirket opbakningen? Det ser Altinget Ajour på i dagens udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Den seneste mandatprognose er landet, og der fastholder Socialdemokratiet den opbakning, som partiet fik af danskerne ved det seneste valg.

Dansk Folkeparti får lidt vind tilbage i sejlene efter katastrofevalget, der tog 21 mandater fra dem, imens Venstre går en smule tilbage efter formandsskiftet.

Det viser en mandatprognose, der er udarbejdet af valgforsker og professor ved Københavns Universitet Kasper Møller Hansen for Altinget.

Seks måneder efter Folketingsvalget ser Altinget Ajour i den forbindelse nærmere på tilstanden for Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet, Venstre og Liberal Alliance.

Dagens gæst er Erik Holstein, politisk kommentator på Altinget.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Podcast: Lækkede regeringsnotater varsler nybrud i socialpolitikken Podcast: Lækkede regeringsnotater varsler nybrud i socialpolitikken Næste artikel Statsminister-podcast: Lige inden krigen nedrustede Stauning militæret for at få råd til Kanslergadeforliget Statsminister-podcast: Lige inden krigen nedrustede Stauning militæret for at få råd til Kanslergadeforliget