Podcast om regeringens første år: Hvorfor lyder Mette Frederiksen pludselig som Corydon?

AJOUR: Det begyndte med en dyster åbningstale, så kom coronakrisen og til afslutningsdebatten lød Mette Frederiksen næsten som hvilken som helst statsminister. Altinget Ajour dykker ned i tre af statsministerens taler og analyserer på hendes første år på posten.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Socialdemokratiet har 27. juni været i regering i ét år.

Derfor er det tid til at gøre status på, hvordan Socialdemokratiet og især Mette Frederiksen har valgt at lægge retningen for Danmark.

Hun lagde ud med en dyster åbningstale, som mange kommentatorer var overraskede over.

Derefter var hun hyppig gæst på danskernes TV-skærme under coronakrisen - med mange taler til følge - og i mandags holdt hun sin afslutningstale i Folketinget, som blandt andet fokuserede på vigtigheden af en sund økonomi og lav gæld.

I dagens udgave af Altinget Ajour analyserer Altingets magasinredaktør, Esben Schjørring, på statsministerens første tid, og han mener eksempelvis, at Frederiksen i sin sidste tale lød mere og mere som Lars Løkke (V) og Bjarne Corydon.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Derfor mener Kammeradvokaten, at Seruminstituttets direktør bør fyres Podcast: Derfor mener Kammeradvokaten, at Seruminstituttets direktør bør fyres Næste artikel Ugens EU-podcast: Kansler Merkel tager roret i en sommer fyldt med kriser Ugens EU-podcast: Kansler Merkel tager roret i en sommer fyldt med kriser