Podcast: Tre overlevelsesstrategier for de europæiske socialdemokrater

AJOUR: Europas socialdemokrater nyder ikke længere samme opbakning, som de tidligere gjorde. I dagens udsendelse ser Altinget Ajour på strategierne for det engelske, svenske og danske socialdemokrati.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

For flere af Europas socialdemokratier er magten meget langt væk. I Holland og Frankrig er opbakningen til partierne nede under ti procent.

Tidligere stod lederne fra de partier ellers i spidsen for deres respektive lande, og for bare 25 år siden var EU præget af langt flest socialdemokratiske stats- og regeringschefer. Men sådan er det ikke længere.

Mette Frederiksen genvandt magten med sin strategi i Danmark, men hvilke strategier arbejder andre socialdemokratier i Europa under?

Det ser Altinget Ajour på i dagens udsendelse, hvor politisk kommentator, Erik Holstein, er gæst.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Podcast: Derfor tøver regeringen med at male finansloven grøn Podcast: Derfor tøver regeringen med at male finansloven grøn Næste artikel Podcast: Presset stiger for at stoppe tyve års besparelser på diplomatiet Podcast: Presset stiger for at stoppe tyve års besparelser på diplomatiet
Podcast: Klimakrisen er kun toppen af isbjerget

Podcast: Klimakrisen er kun toppen af isbjerget

AJOUR: I 2050 er der 9-10 milliarder mennesker på Jorden, og hvis klodens ressourcer skal dække de behov, det medfører, er der behov for at tænke på mere end kun klimaet. Det mener professor fra Københavns Universitet, Katherine Richardson.