Pop-up-portalen Udflytning bliver en del af Altinget: Embedsværk

OM OS: Altinget opgraderer dækningen på Altinget: Embedsværk, som fra august vil udkomme med tre ugentlige nyhedsbreve. Udflytningsdagsordenen bliver en integreret del af Embedsværk.

Foto: Arthur J. Cammelbeeck/Altinget
Cecilie Gormsen

Kære læser

Fra august kommer der til at ske lidt ændringer her på Altinget: Embedsværk.

Vi opgraderer nemlig antallet af nyhedsbreve på Altinget: Embedsværk fra to til tre om ugen, så du kan glæde dig til endnu mere seriøs og tæt dækning af centraladministrationen og det danske embedsværk.

Vi sætter blandt andet spot på organisatoriske rejser, sætter ansigter og stemmer på centrale personer, ligesom vi sætter ord på god ledelse. Og med en formentlig ny regering, der rykker rundt på ressortområder, bliver der nok at skrive om i den kommende tid.

Som læser af Altinget: Embedsværk har du siden februar 2018 en gang om ugen fået et udflytningsnyhedsbrev, men pop-up-portalen Altinget: Udflytning bliver nu en del af Altinget: Embedsværk. For dig som læser betyder det, at du ikke længere får et særskilt udflytningsnyhedsbrev om tirsdagen, men i stedet får du et ekstra ugentligt nyhedsbrev på Altinget: Embedsværk.

Embedsværk-redaktør Sine Riis Lund kommer fortsat til at følge udflytningsdagsordenen meget tæt, og der vil løbende komme artikler på Altinget: Embedsværk, der handler om udflytningen af statslige arbejdspladser.

Fra august vil du modtage Altinget: Embedsværk mandag, tirsdag og torsdag.

Tak fordi du læser med. 

Venlig hilsen
Cecilie Gormsen, redaktionschef

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00