Regler for kommentarer hos Altinget

Vi ønsker en god tone i kommentarsporet. Alle er velkomne til at ytre sig, men det skal ske i en ordentlig tone og uden at nedgøre andre.

Derfor accepterer vi ikke kommentarer, som virker stødende, personligt krænkende, er anonyme, ikke forholder sig til emnet, indeholder trusler, racistiske udtalelser, angreb mod personer, udokumenterede påstande eller indlæg, der afsporer debatten, er skrevet med store bogstaver, chikanerer andre eller er hadefulde. 

Vi accepterer ikke indlæg og opslag med reklamer, voldsomme og anstødelige billeder eller pornografisk indhold eller indlæg med overdreven brug af links. 

Vi forbeholder os ret til at slette dine indlæg eller udelukke dig fra siden, hvis retningslinjerne ikke overholdes. 

Vi holder øje med debatten på vores side, men hvis du ser et indlæg, som du mener overtræder vores retningslinjer for god debat, kan du anmelde det ved at trykke på knappen "Anmeld"

Tak, fordi du bidrager til en god debat!

Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

ANALYSE: Med sit nej til en rigsretssag har den nye LLR-bevægelse for første gang meldt ud om konkret politik. Den placerede sig et andet sted end alle andre midterpartier. Det er et varsel om hverdagens realiteter, hvis Løkkes nye folkebevægelse bliver til et parti.