Se hele Papes forklaring på, hvorfor Khader bliver smidt ud: "Jeg er sikker i min sag"

Onsdag afholdt Konservative pressemøde i forbindelse med partiets sommergruppemøde. Det kom dog stort set udelukkende til at handle om Naser Khaders afgang fra partiet. Se Søren Papes Poulsens (K) forklaring på ekskluderingen af Khader i videoen ovenfor. 

Mads Outzen

“Vekommen til Det Konservative Folkepartis sommergruppemøde. Her vil vi normalt fortælle om vores politik, og vi havde egentlig også en masse vi gerne ville fortælle jer, men i dag kommer det til at handle om noget ganske andet."

Sådan indledte Det Konservative Folkepartis formand, Søren Pape Poulsen, dagens pressemøde, som skulle have handlet om partiets politiske prioriteter op mod årets finanslovsforhandlinger. I stedet valgte formanden at bruge anledningen til at forklare, hvorfor partiets forretningsudvalg havde indstillet Naser Khader til ekskludering af partiet. Khader valgte efterfølgende selv at trække sig.

“I kender beskrivelserne af alle detaljerne. I kender omfanget og antallet. I kender til grovheden af anklagerne. Det er alvorlige anklager, som selvsagt kræver handling,” sagde Søren Pape på pressemødet. Se hele forklaringen i videoen ovenfor.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Naser Khader

Fhv. MF (løsgænger)
cand.polit. (Københavns Uni. 1993), master i teologi (Københavns Uni. 2015)

Søren Pape Poulsen

Partiformand (K) & MF, fhv. justitsminister og borgmester, Viborg
kontorassistent-lære ved Grundfos, lærerstudier (Ribe Statsseminarium 1993-94), speditør (Grundfos 1992)