Seks podcast-udsendelser, der klæder dig på til folketingsvalget

AJOUR: Bliver det en S-V-regering? Skal man tage Paludan seriøst? Og hvad med alle de ultimative krav til Mette Frederiksen? Altinget: ajour har fundet seks episoder frem, der klæder dig på til valget.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tirsdag kom meldingen endelig: Lars Løkke Rasmussen har udskrevet valg.

Det valg er der blevet varmet op til længe, og det har Altingets daglige podcast om politik også gjort. Derfor er der her seks udsendelser, der inden for forskellige områder klæder dig på til valget.

1. Kaotisk valgkamp gør Løkkes mikroskopiske chancer lidt større

Lyt til første podcast efter valgudskrivelsen. Hvilket valg venter os? Og hvad skal Lars Løkke gøre for at mindske Socialdemokratiets forspring?

2. Dansk politiks Loch Ness-uhyre titter frem

Pludselig begyndte snakken at gå om, at en S-V-regering efter et valg kunne være en reel mulighed. Hvad står i vejen for, at det rent faktisk er muligt? Det så Ajour nummer 133 på i en udsendelse, der blev publiceret 6. maj.

3. Hvad er værd at fremhæve i den nye bog om Mette Frederiksen?

Mette Frederiksen er hovedpersonen i en ny bog. Hvad er værd at fremhæve om Danmarks måske kommende statsminister? Det så Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, på i udsendelse nummer nummer 132, der blev publiceret 2. maj.

4. Hvor seriøst skal man tage Paludans projekt?

Rasmus Paludan er blevet en iøjnefaldende kandidat til Folketinget. Hvor seriøst skal man tage den højreorienterede politiker? Det handlede Ajour nummer 130 fra 30. april om.

5. Partiernes form inden valget

24. april så Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, på, hvordan partiernes form er forud det kommende valg. Artiklen blev publiceret 24. april.

6. Det regner med ultimative krav til Mette Frederiksen i rød blok. Hvilken position stiller det hende i? Det handlede Ajour om 10. april i udsendelse nummer 124.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Hør valgpodcasten: Kaotisk valgkamp gør Løkkes mikroskopiske chancer lidt større Hør valgpodcasten: Kaotisk valgkamp gør Løkkes mikroskopiske chancer lidt større Næste artikel Valgpodcast: Bliver det nu også cirkus folketingsvalg? Valgpodcast: Bliver det nu også cirkus folketingsvalg?
Støttepartier kræver bedre ældrepleje på finansloven

Støttepartier kræver bedre ældrepleje på finansloven

ÆLDREVELFÆRD: Ældreområdet har indtil nu ligget lavt prioriteret hos regeringen, men mediestorm om dårlige forhold på plejehjem giver støttepartier blod på tanden forud for efterårets finanslovsforhandlinger.