Sommerpodcast: Hvilken politisk kampplads vender politikerne tilbage til fra sommerferien?

AJOUR: Den store coronapengekasse er ikke lige så fuld, når politikerne vender tilbage efter ferien, og derfor skal der formentlig prioriteres hårdt. Hvad er konklusionerne efter det seneste år i dansk politik, og hvad er fremtidsudsigterne – eksempelvis for Arne?

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Coronakrisen har overtaget den politiske dagsorden, og det har gjort, at fokus er rykket over til at sikre økonomien og væk fra en række centrale mærkesager.

Eksempelvis har Arne stadig ikke fået ret til tidlig pension, og nu skal der findes en løsning for det ønske i slipstrømmen på de mange milliarder, der er blevet brugt under coronakrisen.

Kan Arne – og de øvrige nedslidte på arbejdsmarkedet – se frem til en løsning snart? Og hvad med de minimumsnormeringer?

Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, Altingets arbejdsmarkedsredaktør, Søren Elkrog Friis og magasinredaktør Esben Schjørring analyserer på det seneste år i dansk politik og ser frem mod det næste.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Vi fik et klimavalg – men fik vi også en ny grøn politik? Podcast: Vi fik et klimavalg – men fik vi også en ny grøn politik? Næste artikel Sommerpodcast: Et nyt EU-parlament, et nedlukket kontinent og en tysk kovending – sådan er året gået i EU Sommerpodcast: Et nyt EU-parlament, et nedlukket kontinent og en tysk kovending – sådan er året gået i EU