Sommerpodcast: Lyt til artiklen om det socialdemokratiske netværk

PODCAST: Socialdemokratiet har genvundet magten med Mette Frederiksen i spidsen. Partiet består af en sammentømret gruppe, der har kendt hinanden i 20 år. Lyt til artiklen om, hvordan de sikrede sig magten her.

Det private og politiske liv for en gruppe af unge ideologiske socialdemokrater blev smedet sammen, mens deres parti gennemgik sin største politiske krise i efterkrigstiden.
Det private og politiske liv for en gruppe af unge ideologiske socialdemokrater blev smedet sammen, mens deres parti gennemgik sin største politiske krise i efterkrigstiden.Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Henrik Axel Lynge Buchter

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Statsminister Mette Frederiksens (S) projekt bliver udfoldet og inkarneret af en gruppe unge ideologiske politikere, der har kendt hinanden i 20 år.

Deres private og politiske liv blev smedet tæt sammen, mens deres parti gennemlevede sin største politiske krise i efterkrigstiden.

Nu har de genvundet magten, og ser man på meningsmålingerne, nyder de stor opbakning blandt danskerne.

Men kan den gruppe forvandle fortællingen om det nye socialdemokrati til virkelighed?

Lyt til artiklen fra Altingets magasin i denne udgave. Artiklen er skrevet af Malte Bruun og er læst op af Tore Keitum Fisker fra Strillo.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00