Debat

Transportdebatten giver kommunerne ordet

PRÆSENTATION: Hvilken transportpolitisk dagsorden er vigtig i din kommune, og hvad skal prioriteres i 2016? Det vil en række kommunale aktører i den kommende tid stille skarpt på. Mød panelet og læs mere.

Ida Routhe
GDPRDeleted
Vis mere
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

I den kommende tid får kommunerne ordet, når der skal diskuteres transportpolitik og prioriteringer i 2016. Emnet er valgfrit, og debatpanelet består af kommunale aktører fra hele landet.

Mød panelet her:

Anker BoyeAnker Boye (S), borgmester i Odense Kommune
Anker Boye er socialdemokratisk borgmester i Odense Kommune. Han har gennem årene været politisk aktiv i en række sammenhænge, blandt andet som formand for Dansk Kommunal Arbejderforbund/Forbundet af Offentligt Ansatte i Odense i 1981-93 og som formand for LO i Odense i 1991-94.

Michael KirkfeldtMichael Kirkfeldt, stadsingeniør i Aalborg Kommune
Michael Kirkfeldt er stadsingeniør i Aalborg Kommune og formand for KTC's faggruppe for veje, trafik og trafiksikkerhed. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen Aarhus Teknikum i 1991 og har siden arbejdet som ingeniør forskellige steder, blandt andet hos Midtjysk Elforsyning og Aarhus Kommune.

Fakta
Deltag i debatten!
Send dit indlæg til [email protected]

Tobias Birch JohansenTobias Birch Johansen (V), borgmester i Læsø Kommune
Tobias Birch Johansen er borgmester i Læse Kommune samt direktør i B.T.B. Olie A/S. Han har tidligere været direktør i Læsø Vognmandsforretning i perioden 2006-2011. 

Morten KabellMorten Kabell (EL), teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune 
Morten Kabell er teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune. Han har været medlem af Borgerrepræsentationen i København siden 1997 og har i flere perioder været medlem af byrådet, først fra 1998-2001 og siden fra 2006 til i dag.

Daniel Nyboe AndersenDaniel Nyboe Andersen (R), 1. viceborgmester i Aalborg Kommune
Daniel Nyboe Andersen er 1. viceborgmester i Aalborg Kommune og medlem af KL's teknik- og miljøudvalg. Han er ba.hum.inf. fra Aalborg Universitet i 2002 og har været med til at grundlægge Danske Fagkonferencer.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anker Boye

Fhv. borgmester (S), Odense Kommune, fhv. formand for KL (1998-2002)
maler (1970)

Daniel Nyboe Andersen

Byrådsmedlem (R), Aalborg Kommune, selvstændig konferencearrangør
bachelor i Humanistisk Informatik

Morten Kabell

Public affairs-rådgiver, Rud Pedersen Group
Student (Nørre Gymnasium 1988)

0:000:00