Unge indtager Folketinget: Er der forsvundet 12,5 milliarder, skatteminister?

UNGE: Gennemsnitsalderen for medlemmerne af Folketinget faldt drastisk mandag, hvor 179 elever fra 8. og 9. klasse prøvede livet som folketingspolitiker af for en dag. Se eleverne stille spørgsmål til ministrene.

For 10. gang i træk afholdt Folketinget Ungdomsparlament, hvor 179 skoleelever fik lov at prøve livet som politiker for en dag.

De 179 elever fra Danmark og Færøerne er blevet udvalgt på baggrund af de forslag, som de har sendt ind til Folketinget, der skulle forsøge at løse samfundets problemer.

I alt blev der indsendt 750 forskellige forslag på løsninger.

På dagen fik eleverne blandt andet mulighed for at stille spørgsmål til ministrene i folketingssalen. Et af spørgsmålene gik på de mange skattemilliarder, der er forsvundet i forbindelse med udbetaling af udbytteskat.

Se seancen ovenfor, hvor du også kan se eleverne stille spørgsmål om public service som middel til bedre integration til kulturminister Mette Bock (LA).

Forrige artikel Radikale om ny forsvarsaftale: Vi har flyttet mere end DF Radikale om ny forsvarsaftale: Vi har flyttet mere end DF Næste artikel EU: Danmark sælger fetaost illegalt EU: Danmark sælger fetaost illegalt