Valgpodcast med Erik Holstein: S trumfer Løkke med sit økonomiske udspil

AJOUR: Mette Frederiksen lagde afstand til Corydon-tiden – og til Lars Løkke – med den økonomiske plan, som partiet præsenterede mandag. Og så var den socialdemokratiske formand bedre med i tv-duellen søndag aften.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Mandag præsenterede Socialdemokratiet planen for, hvordan man skal finansiere de velfærdsforbedringer, som partiet har præsenteret.

Der skal eksempelvis bruges ti milliarder kroner mere, og det skal blandt andet findes ved at spare på konsulenter, ligesom eksempelvis banker skal bidrage mere til fællesskabet.

Derudover var de to statsministerkandidater i debat søndag aften. Det var første gang, efter at Lars Løkke har luftet ideen om en SV-regering.

De to sager ser Altinget: ajour nærmere på i denne omgang med Altingets politiske kommentator, Erik Holstein.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Valgpodcast: Løkkes bog er sensationel, desperat og fremragende Valgpodcast: Løkkes bog er sensationel, desperat og fremragende Næste artikel Valgpodcast: Hvis strømmen ryger, hvilken politiker ringer du så til? Valgpodcast: Hvis strømmen ryger, hvilken politiker ringer du så til?
Europas ledere til de britiske folkevalgte: Nu ligger bolden hos jer

Europas ledere til de britiske folkevalgte: Nu ligger bolden hos jer

TOPMØDE: De europæiske ledere har torsdag aften nikket ja til briternes nye udtrædelsesaftale. Næste skridt er en godkendelse i det britiske underhus. Men det er fortsat meget usikkert, hvorvidt den britiske premierminister, Boris Johnson, kan samle et flertal blandt de britiske parlamentarikere.