Valgpodcast: Hvad kan partierne bruge EU-resultatet til i kampen om Folketinget?

AJOUR: Venstre vandt, Socialdemokratiet fik et wakeupcall − men betyder resultatet ved europaparlamentsvalget noget som helst for folketingsvalget? Altinget: ajour ser nærmere på europaparlamentvalgets betydning.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Det lød næsten, som når der bliver jublet over et landskampsmål, da Venstre-medlemmerne så de første resultater fra europaparlamentsvalget på skærmen søndag aften.

Men ud over det åbenlyse rygstød, kan Venstre så bruge sejren over Socialdemokratiet til noget, når fokus igen bliver rettet mod folketingsvalget? Og hvad gør Socialdemokratiet?

Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse, hvor vi også dykker ned i valgets øvrige vindere og tabere med hjælp fra chefredaktør Jakob Nielsen.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Valgpodcast: Det europæiske valgresultat åbner døren på klem for Vestager Valgpodcast: Det europæiske valgresultat åbner døren på klem for Vestager Næste artikel Valgpodcast: Karsten Hønge skal hive stemmerne hjem for SF på Fyn Valgpodcast: Karsten Hønge skal hive stemmerne hjem for SF på Fyn
Europas ledere til de britiske folkevalgte: Nu ligger bolden hos jer

Europas ledere til de britiske folkevalgte: Nu ligger bolden hos jer

TOPMØDE: De europæiske ledere har torsdag aften nikket ja til briternes nye udtrædelsesaftale. Næste skridt er en godkendelse i det britiske underhus. Men det er fortsat meget usikkert, hvorvidt den britiske premierminister, Boris Johnson, kan samle et flertal blandt de britiske parlamentarikere.