Valgpodcast: Hvorfor taler vi så lidt om sundhed i den her valgkamp?

AJOUR: Før i tiden har ventelister og kræftbehandlinger været store emner i debatten under folketingsvalgene. Men indtil videre er det meget sparsomt med sundhedsdebatten i denne omgang. Hvorfor?

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Både regeringen og Socialdemokratiet præsenterede i løbet af vinteren og foråret planer for det danske sundhedsvæsen.

Men de planer er ikke blevet brugt som den helt store løftestang under dette valg, hvor fokus i højere grad har været på nedslidning, udlændinge, miljø og klima.

Er der for lidt at vinde for partierne på sundhedsområdet? Og når de store partier i rød og blå blok har præsenteret store udspil for området - hvad kan man så komme med af nye tiltag, der kan tiltrække vælgere?

Altinget: ajour ser nærmere på det emne i dagens udgave, hvor sundhedspolitisk analytiker Ole Toft og politisk kommentator Erik Holstein er gæster i studiet.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Valgpodcast: Finansieringen er det svage punkt i Frederiksens velfærdsudspil Valgpodcast: Finansieringen er det svage punkt i Frederiksens velfærdsudspil Næste artikel Ugens EU-podcast: Sådan klarede Vestager sin første tv-duel som kandidat til EU-toppost Ugens EU-podcast: Sådan klarede Vestager sin første tv-duel som kandidat til EU-toppost