Elisa Rimpler genvalgt som BUPL-formand

KONGRES: Den nuværende formand for pædagogernes fagforening, Elisa Rimpler, fortsætter som formand de næste to år. Det blev besluttet på BUPL's kongres fredag.

Elisa Rimpler kan også de næste to år kalde sig formand for BUPL.

Det står klart, efter hun på fagforeningens kongres i fredags blev genvalgt til posten, som hun har haft siden 2014. Også denne gang blev Elisa Rimpler valgt uden modkandidater.

Større spænding var der om de resterende pladser til forretningsudvalget. Her var der fem kandidater til de to pladser som faglig sekretær ifølge BUPL. Det skyldtes, at Mette Skovhus Larsen på forhånd havde valgt at fratræde posten som faglig sekretær efter otte års tjeneste.

Udfaldet af kampvalget betyder, at Bitten Persson fra FTR Lejre er nyt medlem af forretningsudvalget.

Forrige artikel Bredt flertal sikrer videnscenter for udsatte børn og unge Bredt flertal sikrer videnscenter for udsatte børn og unge Næste artikel Ny bog: Sådan kan I inddrage børn og unge i sociale projekter Ny bog: Sådan kan I inddrage børn og unge i sociale projekter
Radikale vil sikre anbragte unge fast bolig langt ind i voksenlivet

Radikale vil sikre anbragte unge fast bolig langt ind i voksenlivet

INTERVIEW: Det skal være en fast del af aftalen mellem myndigheder, forældre og den anbragte, at man er sikret fast bolig frem til man fylder 25, foreslår R. Partiet kan godt se sig selv i en aftale, der fører til flere anbringelser, så længe det ikke er et mål i sig selv.