Søges: Konsulent til at uddele tilskud til friluftsliv
Friluftsrådet søger en konsulent til at behandle ansøgninger om tilskud til friluftsliv og være med til at uddele midler til projekter og foreninger, der skaber bedre muligheder for friluftsliv og naturforståelse.

Friluftsrådet uddeler hvert år ca. 50 millioner kroner til friluftsorganisationer og projekter, der kan forbedre befolkningens friluftsliv og naturforståelse. Vi giver tilskud til projekter, der får flere ud i naturen eller styrker mulighederne for at dyrke friluftsliv. Vi målretter puljerne til de aktuelle udfordringer i samfundet, som friluftsliv kan være med til at løse, for eksempel børns trivsel eller bedre adgang til natur for alle samfundsgrupper. Vi søger nu en medarbejder til vores team af konsulenter, der varetager tilskudsadministration. Dine opgaver Din primære opgave bliver at behandle ansøgninger om tilskud ud fra kriterierne, rådgive og være i dialog med ansøgere, kvalificere projekter og ansøgninger og sparre med ansøgere om det gode projekt. Du får også udviklingsopgaver sammen med teamet, hvor I skal lave analyser, udvikle og beskrive puljer mm. Som vores nye konsulent skal du derfor kunne overskue og gennemskue projektbeskrivelser, budgetter, milepælsplaner og projekters organisering. Du skal være god til at sparre og kunne se muligheder samt trives med og være god til at løse administrative opgaver med stor omhu. Vi forventer, at du:
 • Har nogle års erfaring fra fondsverdenen og/ eller NGO-sektoren og kan forstå og begå dig i en politisk ledet organisation
 • har erfaring med administration, sagsbehandling, budgetter og regnskaber
 • er systematisk, grundig og har et godt overblik
 • er god til at kommunikere skriftligt såvel som mundtligt og facilitere møder og processer
 • både kan arbejde selvstændigt og i et team
Du kommer til at indgå i et tværfagligt sekretariat med projektledere, politiske konsulenter og kommunikationskonsulenter og være en del af en politisk ledet interesseorganisation. Det er en fordel, hvis du har kendskab til friluftsliv og natur-dagsordner og har erfaring med frivillige foreninger og organisationer. Hvem er vi? Friluftsrådet er en selvstændig, ikke-statslig paraplyorganisation, der samler 88 organisationer på friluftsområdet. Friluftsrådet arbejder for at udvikle friluftslivet, formidle natur og bæredygtighed og forbedre rammerne for at opleve naturen. Vores vision er: Friluftsliv for alle - i en rig natur, og på et bæredygtigt grundlag. Du bliver en del af en meningsfuld og dynamisk arbejdsplads centralt i København nær Sydhavn station sammen med 30 andre medarbejdere i sekretariatet. Vi har en uformel tone og tilbyder gode personaleforhold. Løn og ansættelsesforhold Aflønning sker i henhold Friluftsrådets overenskomst med DM. Arbejdstiden er 37 timer inkl. frokost. Vi forventer, at du kan starte hos os 1. november 2022. Kontakt Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte vicedirektør Torbjørn Eriksen, tlf. 21 94 16 66 eller e-mail toe@friluftsraadet.dk. Du sender din ansøgning og CV senest den 8. september 2022 og skriver 'ansøgning konsulent tilskudsadministration" i emnefeltet. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Vi forventer at afholde samtaler 15. eller 16. september og anden-runde samtaler 19. eller 22. september 2022.
  Om Friluftsrådet
  Friluftsrådet er paraply for friluftslivet og varetager det samlede friluftslivs interesser. Vi inspirerer danskerne til mere friluftsliv og samtidig forbedrer vi muligheder og vilkår for frilufts- og naturoplevelser - i en rig natur, der er værd at opleve.

  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen