100 millioner til boliger i København

ALMENE BOLIGER: Københavns Kommunes nye budget sætter omkring 100 millioner kroner af til nye almene boliger. Samtidig vil kommunen investere i energiforbedringer i almene boliger.

Enhedslistens teknik- og miljøborgmester i København Morten Kabell fremhæver en rekordstor investering i ungdomsboliger som et centralt element i det nye budgetforlig i kommunen. <br>
Enhedslistens teknik- og miljøborgmester i København Morten Kabell fremhæver en rekordstor investering i ungdomsboliger som et centralt element i det nye budgetforlig i kommunen.
Foto: Mark Knudsen/Monsun
Mads Bang

Kommunalpolitikerne i København var alle med til at dele ud af kommunens pengekasse, da der blev indgået budgetforlig i København tirsdag.

Kommunen, der de seneste år har været en af de mest velpolstrede, skal i de kommende år investere omkring 100 millioner kroner i almene boliger.

Beløbet dækker over 81,9 millioner kroner, som skal bruges til såkaldt grundkapital til at opføre nye ungdomsboliger. Over de næste fire år skal der bygges 500 ungdomsboliger i hovedstaden.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00