Carsten Hansen gør status: I mål på flere felter

INTERVIEW: Boligminister Carsten Hansen (S) er tæt på at være igennem regeringsgrundlagets mål på boligområdet. Ministeren anerkender, at han formentlig ikke når målet med at nedbringe antallet af udsatte områder med en fjerdedel.

Boligminister Carsten Hansen (S) er meget begejstret for effekten af de fremrykkede renoveringer med støtte fra Landsbyggefonden. Han vil dog ikke melde ud, hvor stor renoveringsrammen skal være i de kommende år.
Boligminister Carsten Hansen (S) er meget begejstret for effekten af de fremrykkede renoveringer med støtte fra Landsbyggefonden. Han vil dog ikke melde ud, hvor stor renoveringsrammen skal være i de kommende år. Foto: MBBL
Mads Bang

Jeg vil ikke love, at vi når en fjerdedel i 2016 og halvdelen i 2020, men vi arbejder på det, alt det, vi kan, med de muligheder, der ligger.

Carsten Hansen (S)
Boligminister

Boligminister Carsten Hansen (S) satte punktum for året med en bred aftale om lejeloven.

Samtidig kan Carsten Hansen gøre status over et folketingsår, hvor han er kommet i mål med med en lang række af de politiske aftaler, som stod på hans liste, da han indtog Boligministeriet for snart tre år siden. Og det er da også en minister i topform, som ridser sin status-liste op for Altinget.dk.

"Vi har gennemgået boligområdet, et område af gangen. Vi har efterhånden været hele vejen rundt. Vi har skabt mere gennemsigtighed på andelsboligområdet, lavet lejelov og faktisk har vi lavet otte brede aftaler på boligområdet," siger Carsten Hansen.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00