Nyt panel skal sikre byggeriet under coronakrisen

KRISE: Som et forsøg på at afværge krise i byggeriet er byggebranchens organisationer gået sammen om et rådgivende panel. Boligministeren er åben for at justere på regler for at understøtte byggeriet.

"Vi er utrolig glade for den store opbakning til Det Rådgivende Byggepanel," siger Bent Madsen, administrerende direktør i BL - Danmarks Almene Boliger.
"Vi er utrolig glade for den store opbakning til Det Rådgivende Byggepanel," siger Bent Madsen, administrerende direktør i BL - Danmarks Almene Boliger.
Maria Neergaard Lorentsen

Det er tid til at forebygge en mulig krise i byggebranchen. Derfor er en række aktører med BL Danmarks Almene Boliger i spidsen gået sammen for at oprette Det Rådgivende Byggepanel, oplyser de i en pressemeddelelse.

”Vi er utrolig glade for den store opbakning til Det Rådgivende Byggepanel, som vi har mødt hos vores kolleger i en række af de vigtigste organisationer inden for byggeriet. Sammen har vi kunnet etablere byggepanelet på rekordtid,” siger Bent Madsen, direktør i BL Danmarks Almene Boliger, i pressemeddelelsen.

Panelet består af en samling af sektorens stærkeste organisationer og har til formål at vejlede bygherrer, virksomheder og medarbejdere i den kommende tid, hvor nedlukningen på grund af coronavirussen forventes at få store konsekvenser.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00