Ny lejelov giver travlhed hos jurister

VEJLEDNING: Den nye lejelov giver travlhed i organisationerne på både lejer- og udlejerside. Ejendomsforeningen Danmark roser ny vejledning, men tvivler stadig på elektroniske syn.

Udlejerne i Ejendomsforeningen Danmark ville egentlig gerne bruge elektronisk post i forbindelse med ind- og udflytningssyn. Men den store forening mener ikke, at den nye lejelov giver den mulighed, selv om det står i ny vejledning.<br>
Udlejerne i Ejendomsforeningen Danmark ville egentlig gerne bruge elektronisk post i forbindelse med ind- og udflytningssyn. Men den store forening mener ikke, at den nye lejelov giver den mulighed, selv om det står i ny vejledning.
Foto: norden.org
Mads Bang

Vi har stadig ikke en klar fornemmelse af, hvad normalistandsættelse er for noget.

Torben Christensen
Administrerende direktør, Ejendomsforeningen Danmark

Den nye lejelov giver travlhed på både lejer og udlejerside. Hos både Ejendomsforeningen Danmark og Lejernes LO har den nye lejelov betydet øget aktivitet.

Både lejere og udlejere henvender sig i langt større omfang, da den nye lov har ført til en række uklarheder i forhold til den praktiske udmøntning.

Hos Ejendomsforeningen Danmark er der dog tilfredshed med, at den nye vejledning til lovgivningen landede for et par uger siden. Og den er bedre end det udkast, som fik kritik fra begge sider.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00