Ny S-ordfører vil have billige boliger og mere nedrivning

ROKADE: Socialdemokraternes nye boligordfører, Kaare Dybvad, mener, at manglen på billige boliger byerne skaber problemer i yderområderne.

Mads Bang
Fakta
Om Kaare Dybvad (S)
Kaare Dybvad (f. 1984) blev valgt til Folketinget i 2015 og er opstillet i Vestsjælland.

Han er cand.scient. i Geografi fra Københavns Universitet, og han har beskæftiget sig med regional udvikling. Blandt andet tre år som chef for Videnprojekterne i Væksthus Sjælland.

I 2015 udgav han bogen "Udkantsmyten".






Kilde: Gyldendal.dk

Socialdemokraternes nye boligordfører Kaare Dybvad er meget optaget af adgangen til billige boliger, har tidligere skrevet en bog om udkantsproblematikken og har stor kærlighed til andelstanken.

Den 32-årige Kaare Dybvad, der er valgt i Holbæk, hvor han også kommer fra, overtog ordførerskabet fra Jan Johansen i august. Altinget har spurgt ind til hans syn på boligområdet.

Hvad er dine boligpolitiske mærkesager?
”Grundlæggende er det at sikre blandede kvarterer og boligområder i hele landet. Så man møder mennesker fra alle samfundslag og får en forståelse for hinanden,” siger Kaare Dybvad og tilføjer: ”Og så vil jeg arbejde for at sikre, at alle har en ordenligt bolig, hvor der er ordentlige forhold, og man ikke bor i et eller andet nedslidt, uden vand, varme og isolering.”

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00