Mediehuset Altinget søger en studentermedhjælper til fakturering, bogføring og andre administrative opgaver
Du vil komme til at arbejde på tværs af produkter i et stort mediehus, hvor du vil blive en del af både vores finansafdeling og vores kommercielle afdeling. Du vil i dit arbejde både have faste ansvarsområder og varierende ad hoc opgaver, når behovet opstår.

Dit arbejde vil bestå af:
  • Fakturering af kunder
  • Korrespondance med kunder i forbindelse med fakturering og spørgsmål til fakturaer.
  • Tæt samarbejde med kundekonsulenter under salgsarbejdet.
  • Diverse ad hoc
Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse og kunne tænke dig at arbejde i en professionel og dynamisk virksomhed. Vi tænker, at du er i gang med en uddannelse inden for økonomi eller lignende, men dette er ikke et krav - så længe du er motiveret og har den rette indstilling til jobbet. Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og struktureret, ligesom du har gode samarbejdsevner og betegner dig selv som udadvendt, løsningsorienteret og ansvarsbevidst Vi tilbyder et fleksibelt job med gode udviklingsmuligheder samt en arbejdsplads i konstant vækst, hvor der er et stærkt fagligt miljø, og hvor der altid er mulighed for at sparre med og søge inspiration hos dygtige kollegaer. Du vil til dagligt være forankret i Altingets kommercielle afdeling, som dertil også er garant for godt humør og masser af fart på. Hos Altinget får du samtidig indsigt i arbejdsgangen hos landets største politiske mediehus og arbejdet foregår på vores kontor, der er placeret i hjertet af København lige ved Christiansborg. Den forventede arbejdstid er ca. 15 timer om ugen og planlægges med gensidig fleksibilitet, herunder i eksamensperioder, hvor dit studie kræver det. Lønnen er 140 kr. i timen. Kan du se dig selv i stillingen, så send din motiverede ansøgning med CV. Søg stillingen via knappen 'Søg dette job', her på siden. Vi tager løbende kandidater til samtale. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Derrick Seruwagi, på [email protected], eller Ditte Jensen, på [email protected] Ansøgningsfrist er 1. september 2022. Tiltrædelse hurtigst muligt.
Om Altinget
Altinget er et uvildigt politisk nichemedie med en af de største redaktioner på Christiansborg. Vi dækker de store linjer i dansk og europæisk politik på Altingets forside, mens vores 28 nichemedier går i dybden med de politiske fagområder.

Derudover udkommer vi med et månedligt magasin, ligesom vi også producerer podcasts og afholder netværk, kurser og konferencer, hvor politikere, organisationsfolk og embedsmænd mødes og diskuterer løsninger på samfundets store udfordringer.
Vi har desuden også aktiviteter i Sverige og Norge.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00