Altinget.dk medvært ved lobby-konference

LOBBYISME: Konference på næste torsdag fuldtegnet, hvor toppolitikere diskuterer, hvad der er god lobbyisme - og hvor grænserne går.
Christian Juhl Mølgaard
Burson-Marsteller arrangerer i samarbejde med Altinget.dk konferencen  "Lobbyisme: Hvad virker - og hvor går grænsen?"

Den foregår torsdag 11. februar kl. 16-18 i Landstingssalen på Christiansborg og efter stor interesse er der stoppet for nye tilmeldinger.

Tre politikere med betydelig indflydelse på statskassen fortæller om deres personlige, konkrete erfaringer med lobbyister. Det er skatteminister og næstformand i Venstre Kristian Jensen, formand for Folketingets Finansudvalg og gruppeformand for Dansk Folkeparti Kristian Thulesen Dahl og Socialdemokraternes skatteordfører, Nick Hækkerup.

Ny undersøgelse
Public affairs manager i Burson-Marsteller Trygve Ilkjær, der også har erfaring som lobbyist i Bruxelles, fremlægger resultatet af konsulenthusets internationale rapport om lobbyisme:

Lobbyister har langt lettere adgang i Danmark end i f.eks. EU. Mens 39% af de danske embedsmænd og politikere føler sig forpligtet til at tale med lobbyister, gælder det kun godt halvt så mange (21%) af embedsmænd og politikere på europæisk plan.

På baggrund af undersøgelsens resultater diskuteres, hvad der ifølge danske politikere er effektiv og dårlig lobbyisme, og hvem der kan kalde sig de mest effektive lobbyister i Danmark.

Mød også forsker, professor Anker Brink Lund, CBS og en lobbyist i skikkelse af Anders Thomsen, public affairs manager i TDC, der også er kendt for sit engagement i Det Radikale Venstre.

Konferencen åbnes i øvrigt af direktør i Burson-Marsteller Kim Larsen og debatten mellem talere og tilhørerne ledes af chefredaktør Rasmus Nielsen, Altinget.dk.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00