Altinget: magasin går sammen med The New York Times

NYT MAGASIN: Det helt store spørgsmål for politikere, institutioner, erhvervsliv og ngo'er er, hvordan man vinder tilliden tilbage. Det er det store fælles tema i decemberudgaven af Altinget: magasin, der igen i år udgiver The New York Times' særtillæg Global Agenda.

Mistilliden går gennem vestlig politik som et spøgelse. På gaderne i Paris, på de sociale medier, i USA og i Europa. Spørgsmålet er, hvad mistilliden bunder i, hvor den fører os hen, og hvordan politikere, institutioner, ngo'er og erhvervslivet skal reagere på den. 

Det er det gennemgående spørgsmål i decemberudgaven af Altinget: magasin. Og vi løfter blikket helt op i vores årlige samarbejde med The New York Times og deres særtillæg Global Agenda, hvor vi har udvalgt de vigtigste stemmer lige nu til at udpege de trends, problemer og muligheder, vi står overfor.  

Særligt digitaliseringens betydning for både politik og økonomi er i fokus, og vi ser også på olieindustriens rolle i den grønne omstilling. Også her ved man, at man kun kan sikre sig legitimitet og indflydelse ved at blive en del af løsningen. “At forstå, hvordan denne energiomvæltning vil tage sig ud, og hvordan vi kan svare på den, er faktisk det vigtigste strategiske spørgsmål," som Ben van Beurden fra Shell siger. 

Login