Dagens podcast: Det regner med ultimative krav til Mette Frederiksen

AJOUR: Først kom Radikale med ultimative krav og trusler om mistillid, nu følger Enhedslisten trop. Mette Frederiksen og Socialdemokratiet har nok krav at holde styr på. Altinget: ajour dykker ned i, hvad det betyder for S-formanden.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Radikale vil have paradigmeskiftet rullet tilbage, hvis de skal kunne pege på Mette Frederiksen som statsminister. Hvis Enhedslisten skal kunne støtte en S-regering, kan det ikke lade sig gøre, hvis det er på baggrund af Radikales økonomiske politik.

Den politiske virkelighed skal Mette Frederiksen nu arbejde under, hvis hun vinder det kommende folketingsvalg.

Altinget: ajour har fået besøg af Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, der dykker ned i, hvilke scenarier de nye udmeldinger åbner for efter et valg, og hvad de ultimative krav betyder for Enhedslisten og Radikale. 

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Anders Fogh om det første halve år i Nato: Jeg var dybt frustreret Anders Fogh om det første halve år i Nato: Jeg var dybt frustreret Næste artikel Dagens podcast: Dagens podcast: "Der er grænser for, hvor seriøst man kan tage Paludans projekt"
Så fik regeringen sin første møguge

Så fik regeringen sin første møguge

ANALYSE: Roderi med udligningsreformen, en afvigelse fra den stramme asylpolitik og Mette Frederiksens afbud til 1. maj i Fælledparken gav en rigtig dårlig uge for en regering, der hidtil har kørt som smurt.