DF's udlændingepolitik har størst tilslutning

MÅLING: Blandt alle partier har Dansk Folkeparti størst tilslutning til sin udlændingepolitik. Partierne med den blødeste udlændingepolitik har opbakning fra under hver femte vælger.

Udlændingepolitikken har spillet en helt afgørende rolle i dansk politik de sidste 20 år, og debatten fik endnu en spand kul med de store flygtninge- og migrantstrømme i 2015.&nbsp;<br>
Udlændingepolitikken har spillet en helt afgørende rolle i dansk politik de sidste 20 år, og debatten fik endnu en spand kul med de store flygtninge- og migrantstrømme i 2015. 
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Erik Holstein

Dansk Folkeparti er det eneste af Folketingets partier, der har større opbakning til sin udlændingepolitik end til partiet som sådan.

22 procent af vælgerne fremhæver DF som det parti, de er mest enige med i udlændingepolitikken, et resultat, der er omkring 5 procentpoint bedre end de aktuelle meningsmålinger.

Tallene fremgår af en ny Norstat-måling foretaget for Altinget og Jyllands-Posten. I målingen er samtlige opstillingsberettigede partier listet op, og svarpersonerne er derefter blevet bedt om at udpege det parti, hvis udlændingepolitik de er mest enige i.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00