Gratis morgenmøde: "hvordan får jeg det offentlige som kunde"

Dokumentation
Gratis morgenkonference

Gratis morgenmøde: "Hvordan får jeg det offentlige som kunde?"

Kom og hør bl.a. finansminister Thor Pedersen (V) og næstformand i Kommunernes Landsforening Anker Boye (S) fortælle om fremtidens offentlige indkøbspolitik og kravet til din virksomhed, hvis du skal have det offentlige på kundelisten.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen! Dansk Erhverv afholder morgenkonference om fremtidens indkøbspolitik den 24. september 2007 kl. 8-10, i Biblioteket, Børsen, Slotholmsgade, 1214 København K.

På konferencen vil finansminister Thor Pedersen fortælle om, hvordan han vil indrette fremtidens offentlige indkøbspolitik. Han vil få gode råd fra nuværende leverandører, der også vil videregive erfaringer til virksomheder der vil have det offentlige som kunde.

Programmet bliver således
8.00-8.10 Velkomst v. Lars Krobæk
8.10-8.35 Indlæg v. Thor Pedersen
8.35-9.00 Indlæg v. næstformand KL, Anker Boye
9.00-9.20 Indlæg v. Martin Rahbek, adm. direktør Konica Minolta
9.20-9.40 Indlæg v. Rasmus Bo Bojesen, Bojesen A/S
9.40-10.00 Debat

Ifølge ministeren har samling af de statslige indkøb på færre leverandører givet store besparelser på det offentlige indkøbsbudget. Finansministeren ser gerne tilsvarende besparelser overført på de kommunale budgetter. Men vil den ensidige fokusering på pris føre til massive virksomhedslukninger? Vil konkurrencen blive dårligere, så det offentlige i realiteten kommer til at betale en højere pris nogle år ude i fremtiden?

Hvilke hensyn skal det offentlige tage i en velafbalanceret indkøbspolitik? Er der samfundsøkonomiske hensyn det offentlige bør tage i fastlæggelsen af indkøbspolitikken?

Kom på konferencen og giv finansministeren og andre offentlige indkøbere gode råd til, hvordan de skal indrette indkøbspolitikken bedst muligt.

For yderligere spørgsmål kontakt da konsulent Jonas Wilstrup på 3374 6510 eller send en mail til [email protected].

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig! Tilmelding til konferencen kan finde sted her eller ved at sende en mail til [email protected].





Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00