Analyse af 
Erik Holstein

Tesfaye er kommet i DF's sigtekorn

ANALYSE: Mattias Tesfayes imødekommende udtalelser over for Radikale har skabt signalforvirring og knas i S-DF-samarbejdet. Udtalelserne kommer på tværs af S-ledelsens strategi, mens Morten Østergaard har fået ny luft.

Udlændingeordfører Mattias Tesfaye (S) har været en af drivkræfterne i socialdemokraternes&nbsp;stramning&nbsp;af udlændingepolitikken, men er&nbsp;nu kommet til at så tvivl om linjen. Det morer ikke partiledelsen.<br>
Udlændingeordfører Mattias Tesfaye (S) har været en af drivkræfterne i socialdemokraternes stramning af udlændingepolitikken, men er nu kommet til at så tvivl om linjen. Det morer ikke partiledelsen.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Erik Holstein

Hvis der er noget, der kan få Thulesen til at sætte telefonen på lydløs, når Mette Frederiksen ringer, så er det en tilnærmelse mellem S og R.

Erik Holstein
Politisk kommentator, Altinget

Konklusionen var nærmest profetisk.

”Jeg er sikker på, det her interview kommer til at give mig problemer,” sagde den socialdemokratiske udlændinge- og integrationsordfører Mattias Tesfaye, da han i et stort interview i Berlingske sidste weekend udtalte, at ”den radikale udlændingepolitik ikke er utopisk”.

Og problemer, det fik han.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00