Valgpodcast: Provokatør og magtmenneske – hvem er Henrik Sass Larsen?

AJOUR: Kan en mand, der skiller vandene så meget som Socialdemokratiets Henrik Sass Larsen, også blive finansminister for en smal S-regering? Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, analyserer og fortæller.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Han har i en årrække været Socialdemokratiets stærke mand og siden 2015 Mette Frederiksens højre hånd. Men her i valgkampen har Henrik Sass Larsen nærmest leget 'Find Holger' med pressen.

Interviews med ham er yderst sjældne, og medieoptrædenerne knappe. Og som valgkampen går ind i sin afsluttende fase, er flere medier – Altinget ikke mindst – taget ud for at finde ham.

Men hvem er Henrik Sass Larsen, hvad har hans rolle i Socialdemokratiet været, og hvad bliver den i fremtiden?

Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, er i studiet. Vært er Esben Schjørring.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Valgpodcast: Hvad kan partierne bruge EU-resultatet til i kampen om Folketinget? Valgpodcast: Hvad kan partierne bruge EU-resultatet til i kampen om Folketinget? Næste artikel Lyt til Altingets sommerserie om de store ideologier i Danmark Lyt til Altingets sommerserie om de store ideologier i Danmark
Så fik regeringen sin første møguge

Så fik regeringen sin første møguge

ANALYSE: Roderi med udligningsreformen, en afvigelse fra den stramme asylpolitik og Mette Frederiksens afbud til 1. maj i Fælledparken gav en rigtig dårlig uge for en regering, der hidtil har kørt som smurt.