Januar 2018

Tirsdag 16. januar

KL. 9:00
 • KL's Sundhedskonference

  KL inviterer til sundhedskonference under temaet: Forebyggelse for fremtiden. Konferencens fokus vil være på at styrke kommunernes arbejde med den borgerrettede forebyggelse og det nære og sammenhængende sundhedsvæsen.

KL. 13:00
 • Statsministerens spørgetime

  Spørgetime med statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i Folketingssalen.

KL. 13:00
 • Salen: Udsendelse af yderligere danske militære bidrag til støtte for indsatsen mod ISIL i Irak og Syrien (2. og sidste beh.)

  2. og sidste behandling af forslag til folketingsbeslutning om udsendelse af yderligere danske militære bidrag til støtte for indsatsen mod ISIL i Irak og Syrien (B 50).

KL. 13:00
 • Salen: Danske militære bidrag til NATOs maritime Operation Sea Guardian i Middelhavet (2. og sidste beh.)

  2. og sidste behandling af forslag til folketingsbeslutning om danske militære bidrag til NATOs maritime Operation Sea Guardian i Middelhavet (B 49).

Onsdag 17. januar

KL. 9:00
 • Samråd: Danmarks Radios julekalender

  Folketingets Kulturudvalg har kaldt kulturminister Mette Bock (LA) i åbent samråd om fyringen af Johanne Schmidt-Nielsen fra Danmarks Radios julekalender.

KL. 14:00
 • Samråd: Beskyttelse mod psykisk vold mod mænd, kvinder og børn

  Folketingets Ligestillingsudvalg har kaldt justitsminister Søren Pape Poulsen (K) i åbent samråd om, hvilke initiativer ministeren agter at iværksætte for at forbedre beskyttelsen mod psykisk vold mod mænd, kvinder og børn.

Torsdag 18. januar

KL. 10:00
 • Salen: Afskaffelse af dobbeltmandater (1. beh.)

  1. behandling af forslag til folketingsbeslutning om afskaffelse af dobbeltmandater som medlem af kommunalbestyrelse eller regionsråd og medlem af Folketinget (B 36).

KL. 10:10
 • Samråd: Redningsplanen for PostNord og aftalen om kapitaltilførsel

  Folketingets Transport-, Bygnings- og Boligudvalg har indkaldt transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) og finansminister Kristian Jensen (V) i åbent samråd om redningsplanen for PostNord og aftalen om kapitaltilførsel.

KL. 11:05
 • Samråd: Gælden i Metroselskabet og By & Havn

  Transport-, Bygnings- og Boligudvalget har indkaldt transport-, bygnings- og boligministeren Ole Birk Olesen (LA) og finansministeren Kristian Jensen (V) til åbent samråd om gælden i Metroselskabet og By & Havn. 

KL. 17:30
 • Debatmøde: Er du klar til fremtiden?

  Danske Bank inviterer til debat om de fremtidige udfordringer og muligheder, som den teknologiske og digitale udvikling vil føre med sig. 

Lørdag 20. januar

KL. 9:30
 • Alternativet holder halvårsmøde

  Alternativtet holder halvårsmøde i Ringsted, hvor der dagen igennem blandt andet vil blive afholdt workshops, der skal være med til at udvikle partiet.  

Torsdag 25. januar

KL. 8:30
 • Årskonference: Tænketanken Europa

  En række store navne lægger vejen forbi Tænketanken Europas årskonference: Mette Frederiksen (S), Karsten Dybvad fra DI og Frankrigs europaminister Nathalie Loiseau er blandt talerne på konferencen, der sætter fokus på fremtidens europæiske lederskab og Danmarks rolle i EU.

Onsdag 31. januar

KL. 9:00
 • Databeskyttelsesdagen 2018

  Databeskyttelsensdagen 2018 vil være centreret omkring den nye databeskyttelsesforordning. I løbet af dagen vil der være oplæg fra både den private og offentlige sektor.

KL. 14:00
 • Samråd: Regeringens beslutning om at ændre retningslinjer for støtte til palæstinensiske og israelske organisationer

  Folketingets Udenrigsudvalg har kaldt udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) i åbent samråd om, hvorfor regeringen har besluttet at ændre på retningslinjer for støtte til palæstinensiske og israelske organisationer.

Februar 2018

Fredag 2. februar

KL. 13:30
 • Lancering: Tænketanken – Den nye 3. alders anbefalinger

  PFA nedsatte sidste år ”Tænketanken – Den nye 3. alder”. Nu vil tænketanken præsentere sine anbefalinger til, hvordan vi som samfund kan sikre det gode liv i den 3. alder frem mod 2040.

   

KL. 14:45
 • Forelæsning af Margrethe Vestager: Demokratisk debat i en kompleks verden

  Margrethe Vestager holder forelæsning på Copenhagen Business School under overskriften "demokratisk debat i en kompleks verden". 

Torsdag 8. februar

KL. 12:00
 • Konference: Hvordan får Danmark en bedre energipolitik?

  Cepos afholder konference om den kommende energiaftale, der skal forhandles på plads.

KL. 12:00
 • Energikonference

  CEPOS inviterer til en konference om den kommende energiaftale, som kan få stor betydning for såvel energiforsyning, klimapolitik som dansk økonomi. 

Tirsdag 27. februar

KL. 13:00
 • Statsministerens spørgetime

  Udvidet spørgetime med statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i Folketingssalen.

Marts 2018

Tirsdag 20. marts

KL. 9:00
 • Politisk topmøde om sclerose

  Danmarks første politiske topmøde om sclerose samler en række centrale aktører på området, blandt andre børne- og socialminister Mai Mercado (K) og sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V). Topmødet sætter blandt andet fokus på rehabilitering og pårørende.