EU-konsulent
I Dansk Metal arbejder vi både nationalt, i EU og internationalt for at fremme vores medlemmers interesser. Derfor søger vi en EU-konsulent, der skal bidrage til troværdig og professionel interessevaretagelse og til at sikre de bedst mulige europapolitiske rammer for vores medlemmer.

Om jobbet Stillingen er placeret i Dansk Metals Formandssekretariat i København. Du vil derfor indgå i den daglige rådgivning af forbundsformand Claus Jensen. Samtidig skal du understøtte EU-chefen i den internationale og europapolitiske interessevaretagelse - f.eks. i vores europæiske organisation IndustriAll Europe, vores nordiske organisation Nordic IN samt vores repræsentation i Fagbevægelsens Hovedorganisation. Du vil blandt andet blive tovholder på en række af Dansk Metals internationale projekter. Desuden vil arbejdet blandt andet bestå i at udarbejde oplæg, præsentationer og notater til forbundsformanden og EU-chefen, ligesom du vil deltage i møder med beslutningstagere og samarbejdspartnere både nationalt og internationalt. Om dig
  • Du har et par års erfaring med politisk interessevaretagelse eller er eventuelt nyuddannet.
  • Du har en relevant uddannelse, f.eks. som cand.scient.pol., cand.merc.pol. e.l.
  • Du har både kendskab til EU-systemet i Bruxelles og til det danske politiske system, f.eks. via studiejob, praktikophold eller tidligere ansættelse i en politisk organisation.
  • Du kan levere troværdig og kompetent rådgivning, herunder rådgivning af forbundsformanden, og kan levere professionel understøttelse af topledelsens arbejde.
  • Du har mod på at indgå i en politisk organisation, hvor vi prioriterer at servicere vores medlemmer, og hvor vi samtidig prioriterer godt samarbejde på tværs af organisationen.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk flydende og kan kommunikere EU og EU-stof på en let forståelig måde.
Vi tilbyder Et job i en spændende organisation med mange politiske dagsordener og betydelig politisk og mediemæssig bevågenhed. Vi har gode ansættelsesforhold og faglige udviklingsmuligheder. Du vil blive ansat i Formandssekretariatet, hvor vi er 11 engagerede medarbejdere, der arbejder med ledelsesbetjening og politisk interessevaretagelse. I det daglige vil du skulle samarbejde tæt med andre dele af organisationen, især Kommunikationsafdelingen. Du må desuden forvente nogle ugers rejseaktivitet i løbet af et kalenderår, hvilket både kan være nationalt og internationalt. Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte EU-chef Johan Moesgaard Andersen på telefon 6060 0606 eller mailadressen [email protected] Det praktiske Det daglige arbejdssted er Dansk Metals hovedkontor, Molestien 7, 2450 København SV. Stillingen søges via knappen “Søg dette job" her på siden. Deadline Onsdag den 22. november 2023. Samtaler afholdes løbende.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00