Institutleder, Økonomisk Institut, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet
Økonomisk Institut står for forskning på højt internationalt niveau og forskningsbaseret undervisning og bidrager til at kvalificere både den danske og den internationale debat om økonomisk politik.

Søg dette job
Du bliver leder af instituttets ca. 95 ansatte, bestående af både forskere og administrativt personale. Instituttet har ca. 2.000 studerende, der enten går på instituttets bacheloruddannelse eller kandidatuddannelse eller er ph.d.-studerende. Du har lyst og evner til at stille dig i spidsen for instituttet og sikre, at instituttet uddanner kandidater, der internationalt er på niveau med de bedste økonomer, og at instituttets forskning også fremover udvikler sig på højeste internationale niveau. Du motiveres af at sikre et udviklende arbejds- og studiemiljø for ansatte og studerende med understøttende, god personaleledelse. Du kan bidrage konstruktivt og strategisk i samarbejdet med de andre institutledere og dekanen om at styrke og udvikle Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Du er en internationalt anerkendt forsker inden for instituttets fagområde med et blik for, hvordan økonomifaget kan udvikles, samt indsigt i universitetssektoren. Vi forventer bl.a., at du har evner og interesse for at lede selvledende medarbejdere - og har en anerkendende, udviklende og inddragende ledelsesstil. Læs den fulde job- og personprofil her eller på Københavns Universitets hjemmeside, www.ku.dk, hvor du også kan søge stillingen - eller på Genitors hjemmeside, www.genitor.dk. Kontakt gerne dekan for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, professor Mikkel Vedby Rasmussen på tlf. 2118 1048 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på tlf. 2565 9231, hvis du har uddybende spørgsmål. Ansøgningsfristen er den 6. september 2022. Forventet tiltrædelse: den 1. marts 2023. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Der kan i forbindelse med ansættelsen udtrykkes ønske om at opretholde mulighed for forskning og undervisning. Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.
    Søg dette job
    Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

    Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
    Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen