Konsulent med politisk tæft til public affairs i LEAD
HAR DU ERFARING FRA DET POLITISKE MASKINRUM? VED DU, HVAD DER SKAL TIL FOR AT SÆTTE EN DAGSORDEN? ELSKER DU AT NØRDE POLITIK, HOLDNINGER OG TENDENSER? SÅ ER DU MÅSKE VORES NYE KOLLEGA I PUBLIC AFFAIRS.

I LEAD Agency oplever vi en stigende efterspørgsel på rådgivning om interessevaretagelse og politisk kommunikation fra både virksomheder og organisationer på tværs af sektorer. Vi søger derfor nye kræfter i vores public affairs team. I vores arbejde med public affairs hjælper vi kunder med at få indflydelse og politisk gennemslagskraft. Vi bygger partnerskaber, former politiske dagsordner, skærper budskaber og bygger bro mellem kundernes politiske ønsker og positive samfundsdagsordner. Vi tror på, at et tæt samarbejde mellem beslutningstagere og det omgivende samfund er en forudsætning for et stærkt demokrati. Men vi mener, at god interessevaretagelse er meget mere end lobbyisme. Det handler ikke bare om adgang, men om at kunne bygge en stærk dagsorden og skabe brede alliancer. Derfor er vores arbejde med public affairs tæt koblet til vores arbejde med politiske kampagner, strategisk kommunikation og digital strategi. Som konsulent inden for public affairs bidrager du til at rådgive LEADs kunder. Du er med til at analysere deres udfordringer og lægge strategi for de konkrete indsatser. Du bidrager skriftligt til analyser, notater og forskellige kommunikationsprodukter. Og så er du med til at udvikle og eksekvere politiske events som konferencer, høringer og debatter på Folkemødet. HVEM ER DU? Du har 3-5 års erfaring med politisk interessevaretagelse - meget gerne fra bureau, alternativt fra en virksomhed, en interesseorganisation eller fra centraladministrationen. Vi forventer, at du:
 • har skarpt blik for de politiske beslutningsprocesser både lokalt og nationalt
 • interesserer dig for, hvordan holdninger formes og flyttes
 • har en skarp pen og er dygtig til at formulere politiske budskaber
 • tænker strategisk og har erfaring med både at planlægge og eksekvere politiske indsatser
 • har lyst og evne til at rådgive og sætte din faglighed i spil - både over for kunder og kollegaer
 • har et bredt netværk og en stærk interesse for samfund og tendenser
Hos LEAD bliver du en del af et firma i vækst, som i dag tæller 50+ erfarne kommunikationsmennesker med solide kompetencer inden for public affairs, strategi, branding, PR, bæredygtighedskommunikation, digital strategi, sociale medier, kampagner, analyse m.m. Vi tror vi på, at de bedste politiske løsninger bygges med en høj grad af gennemsigtighed og integritet og arbejder derfor målrettet efter principper for god lobbyisme. HVAD LOVER VI DIG?
 • Et kommunikationshus i vækst med forskellige fagligheder og kompetencer, der arbejder på kryds og tværs - men med samme mål om positivt at påvirke den verden, vi lever i.
 • Hårdtarbejdende kollegaer, der både spiller hinanden bedre, bekymrer sig om hinanden og hjælper hinanden.
 • Et bureau med en ambitiøs bæredygtighedspolitik og konkrete handlingsplaner, der sigter efter både CO2-reduktion, ligestilling og ansvarligt forbrug og produktion.
 • En social arbejdsplads med mange arrangementer og ugentlige inspirationsindlæg; faglige som sociale.
 • Livlige frokostsamtaler om alt fra den geopolitiske situation, sundhedsreformen, bogforslag til Kanyes nye kæreste.
OM LEAD HVERT ORD TÆLLER. Det er vores motto, fordi omhu i dit ordvalg og kreativitet i din kommunikation gør en forskel. Hos LEAD udvikler vi strategisk kommunikation, der skaber konkrete resultater gennem sans for detaljen, det store samfundsbillede, modtagerens udgangspunkt og ordets magt. Sammen kan og vil vi lave kommunikation, der kan ændre verden til det bedre. Send en kort motiveret ansøgning og CV til Anita Baun Hørdum på [email protected]. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til direktør for public affairs Dea Donkin på 4187 0847. Vi holder samtaler løbende.
HVERT ORD TÆLLER
Hvert Ord Tæller er vores motto. Det betyder, at vi tager vores metier, ordet, alvorligt. Ordets magt kan flytte menneskers holdninger, drømme og ændre deres adfærd. Ord kan starte revolutioner og shitstorms. Ord kan ændre verden. Hos LEAD insisterer vi på, at ord skal bruges til at skabe en positiv samfundsforandring. Men det kræver, at ordene bruges med omhyggelighed, med omtanke og med respekt. Og det kan vi hjælpe med.

Mød os her

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00