Konsulent til Lægeforeningen med kendskab til lægemiddelområdet
Vil du være med til varetage og fremme lægers interesser på lægemiddelområdet og området for medicinsk udstyr? Har du politisk tæft og indsigt i lægemiddelområdet? Så kan du være den, vi leder efter.

Søg dette job
Vi søger en ny kollega til politikudvikling og interessevaretagelse. Du vil primært skulle sidde med området for lægemidler og medicinsk udstyr, men også i mindre omfang bidrage til vores internationale samarbejde. Dine opgaver Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af at:
 • Fremme og udvikle Lægeforeningens lægemiddelpolitik og medicopolitik
 • Varetage og fremme lægers interesser i forbindelse med ny lovgivning, herunder udarbejde høringssvar.
 • Samarbejde med myndigheder, brancheorganisationer, medlems- og patientorganisationer.
 • Betjene Lægeforeningens lægemiddel- og medicoudvalg.
 • Udarbejde mødeoplæg til Lægeforeningens politikere og bestyrelse.
 • Fungere som ressourceperson og besvare henvendelser fra medlemmer om dagsaktuelle politiske spørgsmål om lægemidler og medicinsk udstyr.
Herudover vil du i mindre omfang skulle bidrage til Lægeforeningens internationale arbejde på nordisk, europæisk og globalt plan. Du vil bl.a. skulle forberede mødeoplæg, besvare internationale henvendelser, analysere politikforslag og deltage i forberedende delegationsmøder. Der kan i den forbindelse forekomme rejseaktivitet af begrænset omfang. Du bliver en del af Jura og Etik Vi er et team der bl.a. yder juridisk rådgivning på sundhedsområdet, varetager og fremmer lægers retssikkerhedspolitiske interesser, arbejder med lægeetik, lægemiddelpolitik og internationalt samarbejde. Vi arbejder dedikeret på at gøre en positiv forskel for vores medlemmer. Vi er gode til at samarbejde og sparre med hinanden på tværs, har åbne døre og sætter pris på vores uformelle omgangstone. Om dig Du har en relevant kandidatuddannelse, f.eks. cand.jur., scient. pol. eller lign. koblet med erfaring med politisk interessevaretagelse og politikudvikling fra f.eks. et ministerium, en medlems- eller interesseorganisation. Du har et godt kendskab til lægemiddelområdet og dets aktører fra tidligere ansættelser. Det er en fordel, at du har gode engelskkompetencer både mundtligt og skriftligt, og at du har lyst til at arbejde med et bredt felt af emner på det internationale område. Du har en skarp analytisk sans, holder hovedet koldt og bevarer overblikket, når der er travlt. Du arbejder selvstændigt, målrettet og resultatorienteret. Desuden er du god til at perspektivere og omsætte konkrete og medlemsnære problemstillinger i den løbende interessevaretagelse til gavn for den samlede lægestand. Velkommen til Lægeforeningen Du vil blive en del af et stærkt og dedikeret team af dygtige og erfarne medarbejdere. Stillingen er på 37 timer ugentligt inkl. frokostpause. Aflønning i henhold til gældende husaftale og god arbejdsgiverbetalt pensionsordning samt 7 ugers optjent ferie. Interesseret? Vil du vide mere, kan du kontakte juridisk chef Mette Touborg Heydenreich på tlf. 22 50 25 41. Læs hvordan vi behandler dine persondata i rekrutteringsprocessen i vores Privatlivspolitik for jobansøgere her. Ansættelsesstart 1. august 2022. Ansøgningsfrist 7. juni 2022 kl. 12.00. Vi gør opmærksom på at din ansøgning kun vil komme i betragtning, hvis den uploades via vores rekrutteringssystem. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden.
  Søg dette job
  Lægeforeningen varetager lægestandens interesser og gør på medlemmernes vegne sin indflydelse gældende i spørgsmål af generel samfundsmæssig og sundhedspolitisk betydning. Lægeforeningen leverer herudover en bred vifte af serviceydelser til foreningens medlemmer. Vi lægger vægt på at give foreningens medlemmer og lægelige ledelse den bedst mulige sekretariatsmæssige betjening.

  Læs mere om Lægeforeningen på www.laeger.dk.

  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen