Projektleder til Politik & Presse i Lederne
Har du det som en fisk i vandet, når projekter skal ledes fra a-z? Er du optaget af at omsætte medlemmernes interesser til praktiske projekter? Og har du en naturlig interesse i emner som uddannelse, ligestilling, arbejdsmiljø, klima og beskæftigelse? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en projektleder, som trives med både de praktiske og strategiske dele af projektledelse, og som kan være tovholder på surveys til Ledernes medlemspanel. Du kommer til at indgå i og projektlede en række spændende projekter i Ledernes politiske afdeling - den ene dag sidder du med i styregruppen for Ledernes folkemødeaktiviteter og diskuterer mulige debatter, den næste dag er du tovholder, når der skal arrangeres en høring på Christiansborg. Det er en nyoprettet stilling, der afspejler, at Politik & Presse er i rivende udvikling og er i fuld gang med at nytænke samspillet mellem politik, presse og medlemsrettede aktiviteter. I Politik & Presse er vi engageret i samfundsdebatten og udvikler politik på en række mærkesager, lige fra unges trivsel og manglen på arbejdskraft til ligestilling, klima og behovet for bæredygtig ledelse. Som projektleder i afdelingen kommer du til at arbejde på tværs af vores teams og samarbejde med presse. Politiske udspil følges ofte af konkrete projekter, hvor vi går forrest og skaber forandring sammen med vores medlemmer. Du kommer derfor også til at indgå i samarbejdet med hele organisationen og vores lokalafdelinger, hvor vi understøtter arbejdet med at udbrede bæredygtig ledelse. Derfor en fordel, hvis du interesserer dig for betydningen af god ledelse og ledernes nøglerolle, når det gælder om at sikre en grøn og bæredygtig omstilling. Når vi udvikler politiske forslag og søsætter nye projekter er det altid forankret i medlemmernes virkelighed. Derfor bruger vi medlemsundersøgelser (surveys) til at teste politik og mærkesager. Det arbejde kommer du til at stå i spidsen for. Det er derfor også vigtigt, at du har erfaring med at behandle surveydata og kan se den gode historie, der gemmer sig i tallene. Dine opgaver vil være meget varierede og spænde over:
 • Arrangement af seminarer, konferencer og høringer på Christiansborg
 • Projektledelse af større projekter på tværs af alle mærkesager og på tværs af hele huset
 • Opsætning og behandling af data i SurveyXact. Det er en fordel, hvis du har erfaring med SurveyXact og har erfaring med at lave analyser baseret på data
 • Arbejdet som tovholder på Ledernes folkemødeaktiviteter samt praktisk hjælp til at planlægge og afvikle folkemødeaktiviteter
 • Ad hoc projektledelse af mindre opgaver, fx understøttelse af lokale aktiviteter
Vi søger efter dig der:
 • Har erfaring med praktisk og strategisk projektledelse fra a-z
 • Trives med mange eksterne samarbejdspartnere
 • Er handlingsorienteret og følger projekterne helt til dørs
 • Er nytænkende og iderig, og ønsker at udvikle nye projekter
 • Er motiveret af at arbejde for medlemmerne og for at bidrage til, at de kan gøre en verden til forskel
 • Har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau
Hvis du har lyst til at være med, får du:
 • En stilling i det politiske hjerte af Lederne, hvor politikudvikling, pressearbejde og medlemsinteresser mødes
 • En hverdag med stor variation i opgaverne
 • En dynamisk, ambitiøs og uformel kultur, hvor vi vægter samarbejde og faglig udvikling højt
 • Gode muligheder for kompetenceudvikling, både fagligt og personligt
 • Syv ugers ferie, sundhedsforsikring, sportsaktiviteter, kantineordning fra Meyers, takeaway fra Meyers Kantiner, massageordning m.m.
Om os: Du bliver en del af team Uddannelse & Ligestilling med tre dygtige kollegaer, og du vil referere til Uddannelses- og ligestillingspolitisk chef, Christina Laugesen. Stillingen er tværgående for hele Politik & Presseafdelingen, og du får derfor et tæt samarbejde med alle afdelingens engagerede fagkonsulenter og pressemedarbejdere. I Politik & Presse er vi organiseret efter FN's verdensmål, og vi beskæftiger os med ligestilling, uddannelse, sundhed, trivsel, beskæftigelse og klima. Om Lederne: Vi går forrest for at skabe en bæredygtig arbejdsplads, hvor vi er både ambitiøse og helt nede på jorden. Hvor vi rummer både det seriøse og det uformelle. Hvor vi er her for hinanden, samtidig med at der er plads til at være der for vores familier. Vi er Danmarks største faglige fællesskab for ledere. Og i en tid fuld af udfordringer går vi på arbejde for at gøre en verden til forskel. Vi arbejder bevidst med diversitet og inklusion og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer vi alle, uanset køn, etnisk oprindelse, religion, alder, kønsdiversitet, seksualitet, politisk tilhørsforhold m.v., til at søge stillingen. I Lederne er det ikke vigtigt, hvordan du ser ud, men derimod hvem du er som person. Derfor vil vi gerne opfordre dig til ikke at sætte billede på dit CV. Lyder stillingen som noget for dig? Så send din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 30. november 2022. Vi afholder samtaler løbende. Stillingen ønskes besat senest d. 1. februar 2023. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte uddannelses- og ligestillingspolitisk chef Christina Laugesen på 2073 6075 eller på chl@lho.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.
  I Ledernes Hovedorganisation er vi 360 medarbejdere, der blandt andet yder professionel rådgivning til vores medlemmer om ledelsesudfordringer, karriereudvikling, ansættelsesvilkår, dagpenge, efterløn og meget andet. På nuværende tidspunkt har vi mere end 130.000 medlemmer.

  Vi arbejder målrettet med at fremme bæredygtighed, både ved at styrke vores medlemmer inden for bæredygtig ledelse og ved selv at blive en mere bæredygtig organisation.

  Du kan læse mere om os her.


  Icon
  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen