Trine Torp
 svarer 
Magnus Heunicke

Trine Torp (SF) spørger sundhedsministeren, Magnus Heunicke, hvordan England og andre lande har organiseret sorgområdet og samlet de forskellige indsatser og tilbud mod sorg

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 283, Spørgsmål 3
Ministeren bedes redegøre for, hvordan England og andre lande har organiseret sorgområdet og samlet de forskellige indsatser og tilbud mod sorg – her tænkes især på en alliance om sorg.

Svar fra mandag den 31. maj 2021
”Ministeren bedes redegøre for, hvordan England og andre lande har organiseret sorgområdet og samlet de forskellige indsatser og tilbud mod sorg – her tænkes især på en alliance om sorg” Svar:

Det har inden for fristen ikke været muligt at undersøge og indhente relevante bidrag til besvarelse af spørgsmålet om, hvordan England og andre lande har organiseret sorgområdet.

Det kan dog oplyses, at The National Bereavement Alliance i England er en alliance mellem forskellige aktører, som arbejder for at støtte dem, der hjælper folk i sorg. Alliancen beskæftiger sig blandt andet med politisk interessevaretagelse, videndeling, udbredelse af viden på området samt formidling af kurser og arrangementer på området m.v. Alliancens medlemmer består hovedsageligt af nationale og regionale organisationer, der har en interesse inden for sorgstøtte samt nationale og lokale ydere af sorgstøtte.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00