Om  
Jesper Hermansen
Gerti Axelsen

Slots- og Kulturstyrelsen får ny vicedirektør

Gerti Axelsen bliver fra 1. januar 2020 ny vicedirektør for Slots- og Kulturstyrelsens ejendomsområde. Hun afløser Nikolaj Jensen på posten.

Redaktionen

Slots- og Kulturstyrelsen får fra årsskiftet ny vicedirektør i skikkelse af Gerti Axelsen. Hun skal være ansvarlig for ejendomsområdet i styrelsen.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

49-årige Gerti Axelsen hentes ind fra sin tidligere stilling som bygge- og udviklingschef hos Administrationsselskabet Lejerbo.

Hun er uddannet arkitekt og har tidligere arbejdet som blandt andet bygningschef i Frederiksberg Kommune, afdelingschef hos henholdsvis 3XN og Arkitema.

”Der ligger virkelig mange interessante og vigtige opgaver forude, som jeg glæder mig til at kravle ombord i – sammen med fagligt stærke og ambitiøse medarbejdere – og i et tæt samarbejde med den øvrige direktion at sætte retningen for en fortsat positiv og effektiv udvikling af styrelsen,” siger Gerti Axelsen.

Slots- og Kulturstyrelsen forvalter statens slotte, haver og kulturejendomme, eksempelvis Frihedsmuseet i København og Nyborg Slot.

”Styrelsen er ansvarlig for en række store restaurerings- og byggeprojekter rundt omkring i landet, hvilket kræver solid erfaring fra byggebranchen,” siger direktør for Slots- og Kulturstyrelsen, Jesper Hermansen.

Han roser Gerti Axelsen for at besidde kvaliteter inden for "strategiudvikling og for at have et skarpt øje for politik".

Gerti Axelsen overtager posten efter Nikolaj Jensen, der forlader stillingen som vicedirektør efter eget ønske.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jesper Hermansen

Associeret chefrådgiver, Operate Experience
cand.jur. (Københavns Uni. 1989)

Gerti Axelsen

Vicedirektør, Slots- og Kulturstyrelsen
M.Arch. (KADK 1996)

0:000:00