Om  
Jesper Kirkbak

Arbejderbevægelsens Erhvervsråd har fundet ny kommunikationschef

Jesper Kirkbak er forfremmet til ny kommunikationschef i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, efter Mikkel Harboe forlod posten.

Peter Bjørnbak Hansen

Arbejderbevægelsens Erhvervsråd har fundet en ny kommunikationschef, efter Mikkel Harboe i februar meddelte, at han forlod posten til fordel for et job som pressechef i Socialdemokratiet.

Valget er faldet på Jesper Kirkbak, som siden november sidste år har været ansat i tænketanken som kommunikationskonsulent.

Det bekendtgør den nye kommunikationschef selv på Twitter.

Før sin lynkarriere hos Arbejderbevægelsens Erhvervsråd var Jesper Kirkbak over en to-årig periode kommunikationsmedarbejder i Varde Kommune, efter han i 2017 blev kandidat i journalistik fra Syddansk Universitet.

Undervejs i sit uddannelsesforløb, som også tæller en bachelor i journalistik fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, har Jesper Kirkbak haft forskellige freelance-, studentermedhjælper- og praktikantstillinger som både sportsjournalist hos Tipsbladet, B.T. og det daværende MetroXpress og pressemedarbejder i Beskæftigelsesministeriet og Energistyrelsen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jesper Kirkbak

Kommunikationschef, Arbejderbevægelsens Erhvervsråd
Cand.public (Syddansk Universitet, 2017)

0:000:00