TV-Debat: Hvorfor handler alt om mig, når det burde handle om os?

TV-DEBAT: Der er i den grad brug for en ungdomsrevolution. Vi ser et samfund, der kun handler om mig, ikke os, kun mig. Det handler om, hvordan jeg bliver bedre, hvordan kommer jeg længere end dig. Hvor blev "os" af, spørger spejderne Lise Ravn Nielsen og Petra Brøjtenborg Larsen.

Dagens to debattører i Altinget: civilsamfunds debat "Unge civile stemmer" er Lise Ravn Nielsen og Petra Brøjtenborg Larsen.

Petra Brøjtenborg Larsen er 18 år og HF-studerende fra Odense. Hun har været spejder i Det Danske Spejderkorps i 12 år og dyrker i fritiden adventure race og er engageret i ungdomspolitik.

Se debattens første indslag her

Lise Ravn Nielsen er 17 år og går i 2.G på Borupgaard Gymnasium i Ballerup. Hun bruger det meste af sin tid på musik og at være spejder. Hun er spejder, fordi hun ikke kan lade være. Her møder man de rareste og mest inspirerende mennesker, der alle kæmper for at gøre verden til et bedre sted.

Se debattens andet indslag her

 Hør Altinget: civilsamfundsredaktør fortælle om debatten:

 

Har du lyst til at blande dig, så hold dig ikke tilbage. Vi stiller kun to krav: Du skal være under 20, og du skal filme en video med din telefon.

Videoen må max. vare tre minutter. Send den i en mail på olesen@Altinget.dk

Forrige artikel Dansk Folkeoplysnings Samråd: Giv fritidspas til flygtninge Dansk Folkeoplysnings Samråd: Giv fritidspas til flygtninge Næste artikel Konsulent: Forvandl snakken om verdensmål til handling Konsulent: Forvandl snakken om verdensmål til handling