Debat

Altinget spørger: Hvad vil I gerne vide om blockchain i civilsamfundet?

INVOLVERING: Lad os prøve noget: Hvad med at vi begynder at spørge jer, hvad I gerne vil vide? Vi vil gerne øge vores relevans for jer, så hjælp os med vores nye eksperiment med inddragelse: Fortæl os, hvad I gerne vil vide om blockchains betydning i ngo-sektoren.

Hvordan er blockchain relevant for jer? Hjælp os med at komme til bunds i de udfordringer og muligheder, blockchain rummer for civilsamfundet. 
Hvordan er blockchain relevant for jer? Hjælp os med at komme til bunds i de udfordringer og muligheder, blockchain rummer for civilsamfundet. Foto: Colourbox
Carsten Terp Beck-Nilsson
GDPRDeleted
Vis mere
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

I har hørt om blockchain. Der er masser af muligheder. Mærsk bruger det. Teknologien kan skabe transparens om brugen af udviklingsmidler og rettigheder til musik, film og meget mere.

Men bør I interessere jer for blockchain? Og hvor skal I starte? Med andre ord: Er blockchain relevant for jeres organisationer – og i givet fald hvor?

Vi ved det ikke. Men vi vil gerne vide, hvad I tænker.

Derfor har vi en bøn til jer: Skriv jeres spørgsmål, jeres overvejelser, jeres bekymringer, jeres begejstring og jeres anbefalinger til bøger, forskning, evalueringer og ikke mindst mennesker, som ved noget af interesse, i vores kommentarfelt. Og bliv ved med at gøre det.

Vend tilbage til artiklen flere gange hen over sommeren, og debattér med hinanden i kommentarfeltet. For både jeres spørgsmål og jeres svar kan være af kolossal værdi for andre. 

Efter sommer vil vi samle op på jeres kommentarer og bearbejde dem journalistisk.

Så skriv endelig, hvis vi må kontakte jer. For vi vil så gerne blive klogere – i fællesskab med jer.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00