Bettina Nattestad: Vi skal have respekt for Tryghedsgruppens arbejde og bidrage til udviklingen

DEBAT: Det er vigtigt, at vi forvalter TrygFondens formue med omhu og med respekt. Så har vi råd til at bidrage til den gode udvikling i Danmark langt ud i fremtiden, skriver Bettina Nattestad.

Af Bettina Nattestad
Læge

Med over én million danske kunder er Tryg nu langt det største danskejede forsikringsselskab.

Tryghedsgruppen uddeler gennem TrygFonden i alt cirka 650 millioner kroner hvert år til mange ildsjæle i hele landet.

Deres arbejde bidrager markant til at fremme sundhed, sikkerhed og trivsel for os alle. Nok også meget mere end vi lige er opmærksomme på i hverdagen. 

Trygfonden rejser for eksempel hver sommer de rød-og hvidstribede livreddertårne på stranden. De er hurtige til at støtte nye ideer, for eksempel hjertestartere og hjerteløbere, der simpelthen redder liv.

De støtter vågekoner, lektiecafeer, "Alle har ret til vind i håret", frivillige, der tilbyder cykelture til ældre og meget, meget mere.

Respekt for TrygFondens arbejde
Det er vigtigt at stemme på en kandidat, der kan styrke TrygFondens bidrag til den gode udvikling i Danmark. En, der vil forvalte TrygFondens formue med omhu og med respekt for de mange mennesker, som har bidraget gennem årene.

Så har vi råd til at bidrage til den gode udvikling i Danmark langt ud i fremtiden.

Som kunde i Tryg er du medlem af TryghedsGruppen, og vi er fælles om at fremme trivsel, sikkerhed og sundhed for alle i Danmark. Det kan vi være stolte af.

Jeg ønsker, at medlemmerne oplever og glædes over, at vi alle er med til at gøre en forskel gennem vores medlemskab.

Forrige artikel Karen Bladt: Tryghedsgruppen skal ikke være domineret af professionelle parter Karen Bladt: Tryghedsgruppen skal ikke være domineret af professionelle parter Næste artikel Tina Christensen: Tryghedsgruppens uddelinger bør have et stærkere socialt sigte Tina Christensen: Tryghedsgruppens uddelinger bør have et stærkere socialt sigte